VUČIĆ NA TV PINK: Tadić je ostavio nezavisno Kosovo

Autor: Republika

Vesti

01.09.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tadić nam je ostavio granicu na Jarinju, stotine zemalja koje su prihvatile Kosovo, pa neka narod proceni šta nam je ostavio u nasleđe", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući u emisiji "Hit Tvit" na pitanje da prokomentariše izjavu bivšeg predsednika da je on (Tadić) ostavio Vučiću bolju poziciju oko Kosova.

RepublikaFoto: Republika
Aleksandar Vučić

- Od pobede na predsedničkim izborima 2017. godine koja je bila čista kao suza kreće delegitimizacija vlasti u Beogradu i Srbiji. Suočili smo se sa užasnim nasleđem. Preduzimao sam najteže reforme, smanjivao samplate i pnezije da bi nam danas bile više. Suština je u nečemu drugom, u tome da je neko želeo da nam oteža razgovore o Kosovu i Metohiji. Naravno, najsnažnija tačka otpora njima i nezavisnosti KiM bez toga da Srbija bilo šta dobije jeste Aleksandar Vučić, šta god drugi mislili. Tadić nam je ostavio granicu na Jarinju, stotine zemalja koje su prihvatile Kosovo, pa neka narod proceni šta nam je ostavio u nasleđe - rekao je predsednik Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Hedona

01.09.2019 19:37

Tadić misli da je KiM gotovo ali to je njihova misija, ali Vučić je vratio KiM na dnevni red EK, i UN. Srbija i dalje se diplomatski bori za KiM. Narod će zaista rezultat ceniti, cene i zato Vučić ima podršku naroda, i to 64 %.

MAJA

01.09.2019 20:49

Tadic sa svojim pricama od sebe pravi junaka

Sasa

01.09.2019 21:00

Tadic je radio sve suprotno od interesa Srbije.

Zzuuug

01.09.2019 21:06

Da nije njega, kosovo bih odavno otislo