Basta: Nadležni da spreče divljačko ponašanje opozicije

Autor:

Vesti

31.08.2019

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su Đilasovi huligani, Marko Bastać, Nikola Jovanović i Branko Miljuš, izvršili sraman napad na predstavnike medija koji su izveštavali o početku novog gradskog servisa "Vrabac". Povodom ovog beskrupuloznog napada reagovao je Rade Basta, direktor JKP "Beogradske elektrane", naglašavajući da ovakve stvari mogu da odu daleko i pozvao nadležne organe da spreče ovakvo "divljačko i primitivno ponašanje".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Rade Basta

On je u svojoj izjavi naglasio da ovakve situacije nisu uopšte slučajne jer se politika opozicije bazira na primitivizmu usled toga što im nedostaje podrška u narodu.

- Prvo su krenuli na porodicu predsednika Srbije,pa su na Trgu republike napali penzionera, sada odbornika, pitam se dokle će tako. Napadima, psovkama, vređanjem i primitivizmom se ne dolazi na vlast. To ih i boli, jer drugim arsenalom ne raspolažu. Neko ko na izborima jedva predje cenzus i ne ume drugačije. Ovakvo nedolično ponašanje je lice opozicije.  Manir neradnika i džabalebaroša je da udaraju na svaku pozitivnu investiciju u Srbiji - istakao je Basta.

Basta je dodao da opoziciji ne odgovara izgradnja auto-puteva, svaka investicija koja će Srbiji i Beogradu da donese benefit.

On je pozvao policiju i tužilaštvo da reaguju i po zakonu kazne ovakvo divljačko i primitivno ponašanje. 

- Svako ko je na funkciji ne sme da dozvoli da sa sobom vodi huligane koji bacaju dimne bombe i maltretiraju građane koji su dosli da pozdrave završetak radova na Trgu republike. To je neoprostivo -zaključio je Basta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Sara

31.08.2019 15:44

Primitivno i nasilnicko ponasanje opozicije mor se sankcionisati.

Dara

31.08.2019 15:58

Ali to je plan i program opozicije, one ne umeju drugačije.

Ema

31.08.2019 15:59

Ovakvo divljacko ponasanje djilasovih batinasa je nedopustivo.

Nikola

31.08.2019 16:09

Ovom vandalizmu mora da se stane na put konacno.