Obradović bi da radi kao Boki 13: Hoću makedonski scenario!

Autor:

Vesti

30.08.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović je i već sam ubeđen u to da narod ni njega ni Dragana Đilasa ne podržava, pa bi da priziva makedonski scenario u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Instagram
Boškić bi ko Boki 13, al mu ne ide

- Ako je delegacija EU tu da podrže makedonski i crnogorski scenario i u Srbiji - sa prelaznom, tehničkom Vladom u kojoj će sedeti i ko-ministri iz redova opozicije pa da za godinu dana imamo fer i poštene izbore - pozdravljam! Ako su tu da podrže Vučića - onda je to nešto drugo - napisao je Obradović.

Dakle Obradović hoće da opoziciju stranci dovedu na vlast kad ih već narod neće, hoće da rade kao makedonska tužiteljka i Boki 13 u aferi "Reket".

 

 

Podsećamo da je afera "Reket" potresla region nakon što je jedan italijanski portal objavio video snimak na kojem se vidi kako Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uzima novac od biznismena Jordana Kamčeva. 

Nakon što je video materijal objavljen počelo je da odmtava klupko o učešću visokih državnih funkcionera u ovoj aferi, pre svih premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i njegovog savetnika Zorana Bašanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
ceca

30.08.2019 12:29

Lideri SzS nemaju podršku naroda i zato žele nasilno rušenje vlasti

Ja

30.08.2019 12:41

Samo jos malo da skrati kosicu sa strane i bombonica . Pravi Boki

Rada

30.08.2019 13:21

Ako hoce makedonski scenario,onda ce da dobije isti epilog.

ivana

30.08.2019 13:24

Obradovic je toliko neozbiljn da ga vise niko i neshvata ozbiljno