Premijerka spustila Obradovića na zemlju: Da nisam povredila taj nežni cvet

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

29.08.2019

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Saveza za Srbiju, Boško Obradović, pokušao je da uvredi premijerku Srbije Anu Brnabić međutim, komentar je ubrzo dobio odgovor koji je mnoge nasmejao.Najpre je Obradović ostavio uvredljiv komentar o Ani Brnabić, na svom Tviter profilu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

- Ana Brnabić ima potencijal da postane odvratnija (u moralnom, ne u fizičkom smislu) od Aleksandra Vučića. AV je dobio svog ženskog dvojnika. Njih dvoje kao da su menjali pol: ona je više muškarac, on je više žena. Ovi ljudi misle da mogu šta i dokle hoće. Njihov pad biće strmoglav! - napisao je Obradović.

Ali ubrzo je usledio odgovor kakvom se nije nadao. Sa stilom.

- Vidim da je moja "muževnost" dosta uznemirila Boška Obradovića. Izgleda da sam rekla nešto što je povredilo nežna osećanja ovog delikatnog cveta koji začuđujuće mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu Aleksandra Vučića i modnom stilu Siniše Malog. Podrška! - napisala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rea

30.08.2019 18:10

Dobio je sta je zasluzio!