Šiptari izdali nalog za hapšenje Dačićevog saradnika, srpski šef diplomatije odgovara: Gnevni teroristi izmišljaju fantomske priče

Autor: sputniknews.com, Republika

Vesti

29.08.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priština i njihovi duboko kriminalizovani lideri pokazali su potpuno beznađe apsurdnom optužbom predstavnika Beograda zbog diplomatskih aktivnosti da države povuku priznanje Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Ivica Dačić

To je za Sputnjik izjavio Ivica Dačić povodom odluke takozvanog kosovskog ministarstva spoljnih poslova da pozove tužilaštvo da izda nalog za hapšenje njegovog saradnika Vladimira Cizelja.

- Vođenje spoljne politike je odgovoran državni posao uokviren zakonima, međunarodnim normama i diplomatskim iskustvom, a otimanje državne teritorije je divlji bespravni separatizam izveden na krilima višegodišnjeg terorizma - rekao nam je Dačić.

- Oni koji vode Kosovo osumnjičeni su za najteže zločine, pa sada bespomoćni i gnevni izmišljaju raznorazne fantomske priče protiv predstavnika zvanične Srbije - naglasio je šef diplomatije Srbije.

Dačić je dodao da će Srbija nastaviti da vodi odgovornu politiku, a da će sve više država sveta koje su priznale Kosovo shvatiti da je ta odluka pogrešna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading