RASKRINKANA LAŽNA VEST, ALI NEMA IZVINJENJA: Vulin o Vučićevoj navodnoj izjavi o naučniku Stojkoviću

Autor: Tanjug

Vesti

27.08.2019

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pošto se govor mržnje prema Vučiću i njegovoj porodici ničim ne sankcioniše i ne sputava, nije za čuđenje što se nastavlja i sa praksom laži i izmišljotina i što se kao legitimni izvori informisanja prihvataju lažne vesti", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

Ministar jeovako prokomentarisao objavljivanje lažne vesti i lažne izjave na društvenim mrežama pod naslovom "Vučić o Stojkoviću: ''Ne trebaju nam takvi stručnjaci'' koju je navodno emitovao Tanjug, a navodno objavio Blic na portalu. 

Besni, dodaje on, što Vučić ne koristi njihov rečnik laži i poniženja izmislili sz čitavu izjavu presednika i onda je jedni drugima dodavali i komentarisali.


- Iako je laž raskrinkana niko od onih koji su je širili neće ponuditi izvinjenje. Vreme je za odgovornost, za mržnju i laži ne može biti opravdanja - poručio je Vulin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading