(FOTO,VIDEO) Albanski novinar obukao skandaloznu majicu: Hteo da iznervira Anu Brnabić - premijerkina reakcija je URNEBESNA!

Autor:

Vesti

26.08.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije, ali je ovaj događaj propraćen skandalom koji je priredio jedan albanski novinar.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zoran Zaev sa Anom Brnabić

Naime, novinar televizije Klan iz Makedonije, Furkan Saliju prišao je premijerki Srbije noseći majicu sa slikama poznatih ličnosti albanske nacionalnosti i natpis "mi smo izašli iz šume".

On je to uradio kao aluziju na izjavu Ane Brnabić, koja je govoreći o nekim političarima sa Kosova, rekla da neki od njih "kao da su tek izašli iz šume", misleći na njihovo učešće u ratu protiv Srbije.

 

 

Albanski mediji su međutim njenu izjavu iskoristili da prikažu da je to napad na sve Albance, a zbog ove provokacije Saliju je ostao bez odgovora na pitanje o graničnom prelazu, pošto ga je premijerka Brnabić iskulirala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading