Darko Glišić bez dileme: Bila bi nam čast da Brnabić postane član SNS

Autor: Tanjug

Vesti

25.08.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Glišić, predsednik Izvrsnog odbora SNS kaže da bi im bila čast da premijerka Ana Brnabic postane član stranke. Na pitanje da li bi dobila i visoku funkciju, Glišić kaže da o tome odlučuje članstvo stranke, ali kaže i da on nema dilemu da bi u stranci Ani Brnabić ukazali veliko poverenje, jer je ona, kako navodi, velika podrška Aleksandru Vučiću, a to, dodaje, članovi SNS najviše cene.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Glišić

Najavu bojkota izbora koju zagovara deo opozicije, Glisić ne vidi nešto što će imati uticaja na rezultate tih izbora, ali napominje da bi lično voleo da svi izađu na izboe, jer bi se tada, kako navodi, videlo koliko je mali stepen podrške povratka u prošlost.

Upitan kako vidi stanje u Savezu za Srbiju, a s obzirom na različite poruke u vezi s bojkotom izbora, Glišić podseća da su izborne uslove doneli upravo "oni, a mi ih nismo menjali".

 

 

- Dakle, izbori se već održavaju po pravilima koja su oni definisali dok su bili na vlasti. Ako imaju još nešto da dodaju, neka kažu. Mi samo nećemo da prihvatimo Ðilasove biznis uslove jer Srbija više neće da bude njegova privatna država. Sto se tiče njihovih unutrašnjih glupiranja, ona me uopšte ne zanimaju. Želim im srećan rad - poručio je.

O više puta najavljenoj čistki u SNS, kaže da stranka svakodnevno sagledava rezultate ljudi koji se u njeno ime nalaze na odgovornim mestima i da sankcije slede kad god se utvrdi nečiji propust.

- Ne pravimo razliku među članovima stranke. Lokalni, pokrajinski ili republički funkcioneri imaju iste obaveze i odgovornosti, a to je da rade u interesu naroda - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Mirjana

26.08.2019 07:12

Svakome je cast da pored sebe ima strucne, kvalifikovane i odane ljude kao sto je Ana Brnabic.

Dobrila

26.08.2019 07:15

Ana je veoma cenjena i poštovana u svom poslu,pa bi nam bila velika čast.

Danko

26.08.2019 07:16

Moramo se sloziti da je Ana izuzetan covek i politicar!

Vlasta

26.08.2019 07:23

Ana je primer kako treba da se radi,pametna ,sposobna i uspešna! a takvi su potrebni stranci.