Otkrivena prava istina o opoziciji, evo zašto njihovi lideri izlaz vide u bojkotu

Autor: Alo, Republika

Vesti

25.08.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentost zaključuje da deo opozicije koji je okupljen oko Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Sergeja Trifunovića i Boška Obradovića pokazuje političku nezrelost i zbog odusustva bilo kakve ideje o napretku Srbiju emituju neutemeljenu netrpeljivost među građanima Srbije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mario Spasić

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije-Transparentnost navodi da deo opzicije hrani lični ego.

- Sa žaljenjem konstatujem da deo opozicije koji je okupljen oko Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Sergeja Trifunovića i Boška Obradovića pokazuje ozbiljnu političku nezrelost kojom hrani lični ego Đilasa, Jeremića, Trifunovića i Obradovića. Zahtevi ovog dela opozicije za "slobodnim medijima" i "fer izborima", bez relevantne kritike sadašnjeg stanja i odsustva bilo kakve sprovodive i realne ideje kako do ovih ciljeva doći, predstavljaju imagirani pokušaj zamajavanja javnosti sa ciljem da nađu opravdanje za bojkot izbora, jer je očigledno i da birači vide bezidejnost ovih nezrelih političara. Ujedno, zahtevi da se smene članovi Regulatornog tela za elektronske medije i Republičke izborne komisije predstavljaju nezakonit pokušaj puča na nezavisne institucije, što nije svojstveno u demokratskom svetu za koji se Đilas, Jeremić, Trifunović i Obradović navodno zalažu. Za početak, ova četvorica političara morali bi da imaju jasne, zakonite i nešarlatanske zahteve i predloge, kako bi dali novi smisao sopstvenom opozicionom delovanju - naveo je Mario Spasić u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Hedona

25.08.2019 16:09

Opzicija je katastrofalna i nemaju podršku naroda nikakvu i treba da bojkotuje izbore, samo onikoji će proć cenzus neka izađu i to je prirodna selekcija.

joca

25.08.2019 16:12

Ozbiljni političari imaju napredne ideje i programe sa kojima izlaze na izbore,a to delu opozicije nedostaje i zato propagira bojkot izbora.

Aleksandar

25.08.2019 16:25

Bas tako Djilasu je ego povredjen jer nema podesku u narodu pa ne zeli na izbore.

Aco

25.08.2019 16:26

Sve teski egoisti.