Džaba su se sastajali! Evo da li će SZS bojkotovati izbore

Autor: Tanjug

Vesti

23.08.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednički stav Saveza za Srbiju je identičan - nema smisla učestvovati na izborima pod ovakvim uslovima odnosno ako nisu fer i pošteni. Svaka stranka pojedinačno će u narednih nekoliko dana doneti konačnu odluku o bojkotu, izjavio je danas predsedenik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Đilas je novinarima u Beogradu, posle sastanka potpisnika Sporazuma sa narodom, rekao da će njegova stranka odlučivati o bojkotu 1. septembra, Dveri naredne nedelje, a preostale stranke koje su deo saveza u prvih 15 dana septembra.

On je kazao da opoziciona organizacija koje su učestvovala na sastanku iskazale stav da nisu spremne da izađu na "lažne izbore", i da će odluku o bojkotu doneti u narednom periodu ili kada izbori budu raspisani.

Đilas je rekao i da je svestan da odluka o bojkotu nije laka ali da on ne očekuje velike napretke u procesu demokratizacije i oslobađenja medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Milos

23.08.2019 17:32

Opozicija definitivno više ne zna gde udara.

sasa

23.08.2019 22:32

@Milos - Opozicija puca po svim savovima

avanturista

23.08.2019 17:33

Opozicija definisana u ovakvom obliku i nije opozicija.

Sreta

23.08.2019 18:21

Koliko vidim da tu nema jedinstvenog stava po pitanju izbora, koliko se da primetiti idete u tri kolone. To što kažete znaće se za nekoliko dana stalno ponavljate jednu te istu priču dokle više.