(VIDEO) Srpska Desnica prvi put izlazi na izbore

Autor: nacionalist.rs

Vesti

22.08.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici liste "Srpska Desnica za domaćinsku Medveđu" predali su potpise građana za lokalne izbore u Medveđi, koji će biti održani 8.septembra. Za tu listu prikupljeno je 225 potpisa.

Foto: youtube.com/Srpska desnica
Miša Vacić

Izborna lista "Srpska Desnica za domaćinsku Medveđu" je šesta predata lista za predstojeće izbore u Medveđi.

Listu je u 14 časova u prostorijama Gradske izborne komisije predao predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, generalni sekretar Aleksandar Zdravković, predsednik odbora Srpske Desnice u Medveđi Dejan Simić. Takođe, predavanju izborne liste prisustvovao je i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost i profesor Miroljub Petrović.

U zgradi Opštine Medveđa u kojoj se nalazi izborna komisija, prisustvovali su kandidati za odbornike Srpske Desnice, kao i veliki broj građana Medveđe koji su došli da podrže svoje sugrađane za izbore.

Prvi na izbornoj listi je Dejan Simić, a među odbornicima nalaze se i ugledni domaćini i privrednici.
Foto: youtube.com/Srpska desnica

- Srpska Desnica, koja postoji godinu i po dana, nakon što je osnovala svoje odbore u više od 20.mesta širom Srbije, po prvi put učestvuje u borbi za poverenje građana. Kvalitet liste „Za domaćinsku Medveđu“, kao i lakoća sa kojom nam je narod pružio podršku dajući nam potpise su nedvosmislena potvrda sigurnog uspeha liste Srpske Desnice - istakao je Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice.

Predsednik Vacić rekao je da se narod pronalazi u programu i ljudima koji vode Srpsku Desnicu, podsećajući na osnovna programska načela – tradicionalizam, pomoć malim i srednjim privrednicima, zaštita trudnica i porodilja, briga o rekama očuvanje šuma, zalaganje za ostanak mladih na ognjištima, za ubrzani razvoj nerazvijenih delova Srbije, kao i prava ratnih veterana, i pomoć srpskom seljaku.

Dejan Simić se zahvalio na neizmernoj podršci koju mu je pružio Miša Vacić, ali je istakao da je podrška sugrađana od posebne važnosti jer Srpska Desnica u Medveđi zavisi samo i isključivo od podrške koju dobija od svog naroda.

- Na listi Srpske Desnice su ljudi koji do sad nisu kompromitovani u politici, koji žive u Medveđi i žele da njihova deca takođe ostanu. I zato pozivam sve građane Medveđe da izađu na izbore 8. septembra i da glasaju za domaćinsku Medveđu - rekao je Simić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading