Đilasov i Tadićev CIRKUS KOLORADO! Dok su bili na vlasti pravili sprdnju od Srbije

Autor:

Vesti

22.08.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića lideri opozicije i njihove pristalice razapeli su na društvenim mrežama jer je otvorio auto-put Miloš Veliki.

RepublikaFoto: youtube.com/Demokratska stranka
Boris Tadić i Dragan Đilas

Reč koja najbolje opisuje njihove napade glasi: "Licemerno". Ne samo zato, kako kažu sagovornici Srpskog telegrafa, što je valjda normalno da se radujemo i budemo ponosni što zemlja razvija infrastrukturu, već i zato što su sadašnji opozicionari, dok su bili na vlasti, u bukvalnom smislu otvarali sve i svašta.

Pa još i postavljali table sa svojim imenima...

Analitičar Branko Radun za Srpski telegraf kaže da je posećivanje manje bitnih državnih projekata upravo bilo osobeno za dosovsku vlast, kada se, kako ističe, spustio nivo takvih poseta do granice besmisla.

- Opozicija ima lošu taktiku da napada sve što uradi aktuelna vlast, ma koliko i sami bili svesni da je to dobro za građane. Naravno, njima je meta predsednik. Ne verujem, međutim, da bi Đilas, da je na vlasti, propustio otvaranje jednog kapitalnog projekta kao što je ovaj auto-put. Ako su mogli da se slikaju kad otvaraju kol-centre i bazene, sigurno bi bili i na jednoj ovakvoj ceremoniji - poručuje Radun.

Pajtić farbao građane 14. 9. 2010.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Bojan Pajtić

Bojan Pajtić, kao tadašnji predsednik vojvođanske vlade, pustio je u promet most preko Velikog bačkog kanala u Vrbasu, otkrivši tablu na kojoj je stajala urnebesna rečenica, kojoj se i danas čudi svako ko prođe preko tog mosta.

- Ofarbani drumsko-betonski most predao je na upotrebu građanima Vrbasa predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić.

Očigledno da ni sam Pajtić nije mogao da veruje da će njegova premijerska funkcija dugo potrajati, pa je svoje ime, za svaki slučaj, stavio na tablu za vjek i vjekova.

Tadić otvorio paviljon 8. 6. 2007.

Boris Tadić je otvorio srpski paviljon na Venecijanskom bijenalu. Ono što je po prirodi stvari uvek posle toga radio ministar kulture prigrabio je sebi predsednik države.

Na trgu u Požegi 7. 4. 2012.

Povodom dana opštine Požega, Tadić je prisustvovao otvaranju rekonstruisanog centralnog gradskog trga. Tada je građanima Požege poručio da počinje izgradnja auto-puta do Čačka, što se, međutim, ostvarilo tek kada je on sišao s vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Dvaput sekli istu vrpcu 10. 6. 2011.

Boris Tadić otvorio je u Prokuplju proizvodni pogon nemačke kompanije "Leoni", ali to ne bi bilo čudno da isti pogon nije otvorio pet meseci ranije tadašnji premijer Mirko Cvetković. Tako je Tadić svečano otvorio fabriku koja je za vreme ceremonije već uveliko radila punom parom.

Promocija na stajskom đubrivu 10. 5. 2012.

U jeku kampanje za drugi krug predsedničkih izbora, Tadić je sa ambasadorkom SAD Meri Vorlik otvorio visokotehnološku biogasnu elektranu na farmi mlekare kod Blaca. U prevodu, otvoren je pogon za proizvodnju električne energije iz stajskog đubriva, ali je taj događaj bivši šef države iskoristio za samopromociju.

Sve odložio zbog kol-centra 22. 11. 2011.

Američka kompanija SITEL otvorila je uslužni telefonski centar u Srbiji, a deo ove manifestacije bio je i Boris Tadić. Odložio je sve predsedničke dužnosti kako bi učestvovao u otvaranju kol-centra američke firme.

I čarape u kampanji 16. 3. 2012.

Obilazeći Srbiju u predsedničkoj izbornoj kampanji, Tadić se obreo u Leskovcu, gde je iskoristio priliku da otvori fabriku čarapa, nemačke kompanije "Falke".

Grebanje o vaterpoliste 20. 7. 2010.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dragan Đilas

Da se Đilas mešao i u poslove van prestonice, svedoči njegovo prisustvo otvaranju olimpijskog bazena u Smederevu. Kako su tada izvestili mediji, oko 5.000 posetilaca dočekalo je vaterpolo reprezentaciju Srbije, koja je upravo bila osvojila Svetsku ligu. Da bi pobedu iskoristio u sopstvene marketinške svrhe, Đilas se pojavio u Smederevu.

Branislav Jovanović, funkcioner Dinkićeve partije Ujedinjeni regioni Srbije i tadašnji kandidat za gradonačelnika Niša, otvorio je most 28. 3. 2012. u svom rodnom selu Donje Vlase, koji je dugačak sedam, a širok neverovatnih pet metara! Jovanović se na svečanosti pojavio sa timom za presecanje vrpce, pa je još slavodobitno najavio da će u budućnosti biti izgrađeno i 150 metara pristupnih saobraćajnica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Lejla

22.08.2019 06:30

Suština je ta da ništa nisu konstruktivno uradili samo su nazadovali zemlju.

Ivona

22.08.2019 06:36

Opozicija samo zna da ismeva svaki potez Predsednika Vučića,a zaboravljaju da su oni bili na vlasti i ostavili nam samo dugove,za razliku od sadašnje vlasti posle koje će nam ostati novi putevi i fabrike koje rade...

sasa

22.08.2019 06:38

Kako su radili tako su i prosli

Ivana

22.08.2019 06:44

Tadić i ekipa su uništili Srbiju...