Trifunović poručio Đilasu: Treba da porazgovaraš sa Ćosićem - namerno to radi, da baci omrazu u narodu

Autor:

Vesti

19.08.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se na sajtu N1 pojavila neistinita vest da je opozicija napustila sastanak sa predstavnicima vlasti, oglasio se lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović tvrdeći da direktor programa N1 Jugoslav Ćosić namerno plasira lažne vesti.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Sergej Trifunović

On je na Tviteru pozvao lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da porazgovara sa Ćosićem, tvrdeći da direktor televizije ovakvim postupcima baca omrazu u narodu.

- Mislim da bi trebalo da porazgovaraš sa Jugoslavom Ćosićem ili ti to namerno radi, da baci omrazu u narodu, ili... - napisao je Trifunović.

Podsetimo, sa današnjeg sastanka predstavnika vlasti i opozicije na kome se razgovara o izbornim uslovima i stanju u medijima, N1 je izvestio da je "opozicija napustila razgovore". Međutim, nakon objavljenje vesti, Goran Vesić se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk sa fotografijom gde Nebejoša Zelenović sedi preko puta njega. Televizija N1 je tako uhvaćena u masnoj laži pa je morala da prepravi vest.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Aca

19.08.2019 15:04

Opozicija je pukla.

Aleksandar

19.08.2019 16:19

Cosic sve po nalogu Djilas radi.

Aco

19.08.2019 16:20

Niko ne radi nista a da prvo Djilas ne odobri.

Milos

19.08.2019 16:39

Наравно да Ћосић и Н1 раде све да заваде наш народ и направе штету Србији!