Lažna uzbuna: Plavi ranac ispred Skupštine alarmirao policiju, oglasio se i MUP

Autor: Alo, Republika

Vesti

19.08.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru Beograda u ponedeljak oko 16 časova odigrala se prava drama, zbog, kako će se na kraju ispostaviti lažne uzbune.

RepublikaFoto: instagram.com/the_ivxn
Foto: Ilustracija

Naime, kako su preneli mediji, ačno u 16.00 časova PS Stari grad dobila je poziv od Uprave policije, kojima se obratilo obezbeđenje Narodne Skupstine.

Obezbeđenje je pronašlo ranac sumnjive sadržine u blizini Narodne skupštine.

Tamo je upućena patrola i Kontradiverziona ekipa je ustanovila da se na zidu pored stepeništa, ispred ulaza Skupštine iz Kosovske ulice nalazi ranac plave boje. 

 

MUP: U rancu na stepeništu skupštine materijal za krečenje

U rancu pronađenom danas po podne na stepeništu ispred Narodne skupštine u Kosovskoj ulici nalazio se materijal za krečenje i nije postojala opasnost po bezbednost građana i imovine, saopštio je MUP.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Kontradiverzione ekipe Policijske brigade, nakon detaljnog pregleda ranca, koji je pronađen na stepeništu ispred Narodne skupštine u Kosovskoj ulici, nisu pronašli ništa sumnjivo, niti je postojala opasnost po bezbednost građana i imovine - saopštio je MUP.

Navodi se da su u rancu, koji su primetili pripadnici obezbeđenja, kako je utvrđeno, nalazio materijal za krečenje.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading