(FOTO) N1 morala da ispravi vest nakon što ih je Vesić uhvatio u bezočnoj laži

Autor:

Vesti

19.08.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa današnjeg sastanka predstavnika vlasti i opozicije na kome se razgovara o izbornim uslovima i stanju u medijima, N1 je izvestio da je "opozicija napustila razgovore". Međutim, nakon objavljenje vesti, Goran Vesić se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk sa fotografijom gde Nebejoša Zelenović sedi preko puta njega. Televizija N1 je tako uhvaćena u masnoj laži pa je morala da prepravi vest.

Foto: printscreen/N1
Printscreen sa sajta televizije N1

Tokom dana na sajtu N1 se pojavila vest da je opozicija napustila sastanak sa predstavnicima vlasti jer su ovi "banalizovali dalje učešće u dijalozima". Ova vest je inenadila učesnike razgovora koji su ostali na sastanku, pa se Goran Vesić odmah oglasio na fejsbuku sa fotografijom kako Nebojša Zelenović predsedavajaći SZS, i Zoran Lutovac, sede preko puta njega.

U nameri da opravdaju lažnu vest koju su plasirali, novinari N1 su uzeli izjavu od Boška Obradovića, koji je ponudio "mlako" objašnjenje zašto su Zelenović i Lutovac ostali na sastanku:

- Na sastanku su ostali predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović i predsednik Demokraske stranke Zoran Lutovac, jer su oni učestvovali na svim okruglim stolovima do sada - rekao je Obradović za N1.

Iz ovoga se jasno vidi da najekstremniji delovi opozicije, Đilas, Obradović, jeremić, žele da stvore haos. Iako su predstavnici vlasti izašli opoziciji pokretanjem dijaloga, ovaj trio sklon ekstremnim i antisrpskim stavovima, to ne ceni. Suočeni sa nedostatkom podrške u narodu, ostaje im samo da ovako ekstremnim političkim delovanje, kroz nasilje i stvaranje haosa, pokušaju da preuzmu vlast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading