Đuka rasturio opoziciju: Šarlatani prete ultimatumom, a nisu nam ga doneli na skup

Autor:

Vesti

19.08.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se na fakultetu političkih nauka održava razgovor između predstavnika vlasti i opozicije. Tema današnjeg skupa jeste "stanje u medijima", a ranije su lideri opozicije najvaljivali ultimatum koji će da isporuče predstavnicima vlasti. Kako stvari stoje, taj navodni ultimatum kojem preti opozicija uopšte nije predstavljen na današnjem skupu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vladimir Đukanović

Vladimir Đukanović, narodni poslanik, koji ispred predstavnika vlasti učestvuje u razgovorima sa opozicijom, oglasio se na društvenoj mreži Tviter. On je napisao:

- Zanimljivo je da su nam iz @SavezZaSRB medijski postavili ultimatum, a da ga nisu doneli na sam skup na FPN. Nismo imali o čemu da se izjasnimo. Kakvi šarlatani. 

 

 

Predstavnici opozicije ranije su najavili da neće biti pregovora sa vlastima jer oni odugovlače sa razgovorima i uspostavljanjem fer izbornih uslova. Naročito je Boško Obradović isticao da "vlast zamajava opicizicu". Danas su lideri SZS imali priliku da sve ove argumente iznesu na sto, ali očigledno da ne postoje pravi argumenti te se ultimatum nije ni pojavio ispred predstavnika vlasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Natasa

19.08.2019 12:05

Bravo Đuka!

Aleksandar

19.08.2019 12:07

Djilas sve rasturi sto dotakne.

Aco

19.08.2019 12:07

Nemaju oni cime da prete,prete u prazno.

Milica

19.08.2019 12:08

Opozicija je opet pokazala da je neozbiljna, tačnije nisu dorasli situaciji!