"Da li je Bregović slagao kada je rekao da se u Srbiji gradi?"

Autor: Tanjug

Vesti

18.08.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučic na pitanje da prokomentariše to što su nedavnu izjavu muzičara Gorana Bregovića, koji je u jednoj emisiji pohvalio rad srpskog predsednika, pojedinci iz opozicije kritikovali, je odgovorio pitanjem- da li je Bregović nešto slagao kada je rekao da u Srbiji vidi nove puteve i fabrike.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Goran Bregović

- Bregovića ne poznajem, on je to rekao kao nezavistan uspešan umetnik. To ne mogu da mu oduzmu. Kako će Ðilas, Obradović, Jeremić da oduzmu nešto Goranu Bregoviću koji kaže ''vidim nove autoputeve, fabrike u Srbiji''. Je l nesto slagao? Je l nešto nije istina od toga - upitao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara na putu od Obrenovca do Uba.

Bregović je nedavno u interviju za Al-Džazira Balkans rekao da iako ne poznaje političare, pa tako ni srpskog predsednika, može da pohvali njegov rad kao "koristan za Srbiju".


Bregović je rekao da kada putujete Srbijom možete da vidite nove fabrike, puteve ili asfaltirane ili sagrađene, Beograd koji se gradi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading