Evo šta građani kažu o otvaranju auto-puta "Miloš Veliki"

Autor:

Vesti

18.08.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgradnja i otvaranje autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga, veoma je značajna jer će rasteretiti saobraćaj na Ibarskoj magistrali, kažu građani Obrenovca uoči večerašnjeg puštanja u saobraćaj te deonice i dodaju da je svaki novi put ostvarnje snova za sve vozače.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Sve je spremno za otvaranje auto-puta "Miloš Veliki"

- To je fenomenalna stvar. Svaka čast svima, a posebno opštini Obrenovac što je koliko toliko uticala na to da se taj projekat završi -  rekao je Slobodan Jović za Tanjug i istakao da će vreme putovanja biti značajno skraćeno, kao i da će biti bezbednije.

Otvaranjem deonice od Obrenovca do Ljiga zadovoljna je i Mirjana Petrović koja kaže da je svaki novi put bez rupa ostvarenje snova za sve vozače.

- Najvažnije je što će putovanje novim autoputem biti bezbednije, samo da bude još i osvetljen. Mi imamo tri elektrane u okolini i Obrenovac treba da sija kao Las Vegas - rekla je ona.

Njena sugrađanka Bosiljka Stefanović zahvalila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na novom autoputu jer je, kako je istakla, sve što on radi dobro za građane Srbije.

Izrazila je zadovoljstvo što će, zahvaljujući novom autoputu, vreme putovanja biti značajno skraćeno.

- To je veoma značajno za sve koji putuju, idu na more. Većina moje rodbine putuje u Grčku. Svima srećan put na novom putu - dodala je Bosiljka.

Deonica autoputa od Obrenovca do Ljiga duga je 62,7 kilometara i značajno će približiti Zapadnu Srbiju i Beograd pošto će se od Obrenovca do Čačka stizati za sat vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Aleksandar

18.08.2019 14:03

Danas svi sa uzbudjenem i radoscu pratimo otvaranje.

Aco

18.08.2019 14:03

Veliki dan za sve nas.

Janko Vukotic

18.08.2019 14:15

Srbija cveta, hvala dobri ljudi, hvala za ovaj put buducnosti!

Jasna

18.08.2019 14:26

Zaista bitna investicija nema samo za Obrenovac vec za celu nasu drzavu..nadam se samo da ce biti jos takvih investicija