Važno mi je da razgovaram sa radnicima: Radojičić obišao radove na raskrsnici Kraljice Marije i 27. marta

Autor: Tanjug

Vesti

15.08.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas radove na rekonstrukciji ulica Kraljice Marije i 27. marta, na raskrsnici sa Ulicom Starine Novaka, koja će večeras biti otvorena za saobraćaj. Radojičić je istakao da će pomenuta raskrsnica od ponoći početi da funkcioniše, dok će se na uglu Despota Stefana i Džordža Vašingtona jednom stranom obavljati saobraćaj, a druga strana će početi da se radi.

RepublikaFoto: beograd.rs
Gradonačelnik sa radnicima

- Bilo mi je važno da obiđemo radove i razgovaramo sa radnicima koji obavljaju teške fizičke poslove uvek u punom kapacitetu i za vreme velikih vrućina. Nadam se da će vremenski uslovi narednih dana biti povoljni, tako da će radovi biti nastavljeni dosadašnjim tempom - rekao je gradonačelnik. 

Prema njegovim rečima, ovo je veoma značajan pravac koji je visokofrekventan i u interesu je svih da radovi budu kvalitetno izvedeni i da grad dugoročno reši problem u ovim ulicama. 

- Želim da zahvalim građanima na strpljenju i verujem da će i oni kada radovi budu završeni biti zadovoljni postignutim. Plan je da 15. septembra potpuno bude završena raskrsnica Takovske i Džordža Vašintona, a 1. septembra raskrsnica Despota Stefana i Džordža Vašintona. Takođe, građani bi trebalo da znaju da će večeras od ponoći jedna strana raskrsnice Takovske i 27. marta biti zatvorena - dodao je Radojičić i zahvalio građanima koji su, kako je istakao, pokazali veliko strpljenje tokom aktuelnih radova širom prestonice.

Po završetku svih radova, gradonačelnik je istakao da će ove ulice biti lepše i bezbednije sa kompletno novom komunalnom infrastrukturom koja je bila stara i po 50 godina. 

- Imaćemo kolovoz sa pet traka, nove trotoare, parking mesta, LED osvetljenje,  semafori će biti prilagođeni osobama sa invaliditetom, deci i starima, a na svim raskrsnicama će biti postavljene kamere - kazao je Radojičić. a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading