(FOTO) Evo kako su Bašanovići uživali sa Bokijem 13!

Autor:

Vesti

14.08.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera "Reket" trese region, a otkriveno je da u njoj učestvuju i ljudi iz Srbije, konkretno biznismen Zoran Bašanović, savetnik premijera Makedonije Zorana Zaeva. O tome da se Bašanović i Bojan Jovanovski Boki 13 poznaju pišu makedonski mediji, a isplivale su i fotografije na kojima su zajedno ne samo njih dvojica, već i Bašanovićeva supruga Bojana!

Foto: Privatna arhiva
Boki 13, Zoran Bašanović i Bojana bašanović

Štaviše, postoji mnogo fotografija na kojima se vidi kako se Boki 13 i Bojana Bašanović lepo provode, što jasno svedoči o tome da ovde nije reč o površnom poznanstvu. E sad, jedino je pitanje da li uživaju od legalno stečenih para ili je opet "radio neki reket"...

Podsećamo da je afera "Reket" potresla region nakon što je jedan italijanski portal objavio video snimak na kojem se vidi kako Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uzima novac od biznismena Jordana Kamčeva. 

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je video materijal objavljen počelo je da odmtava klupko o učešću visokih državnih funkcionera u ovoj aferi, pre svih premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i njegovog savetnika Zorana Bašanova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading