(FOTO) Evo gde je sada i šta radi nekadašnji šef države i lider DSS

Autor:

Vesti

14.08.2019

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šef države čeka u redu na kasi! Fotografije Vojislava Koštunice iz jednog aranđelovačkog hipermarketa na kojima se vidi kako strpljivo čeka da na kasi plati namirnice koje je uzeo zapalile su društvene mreže.

Vojislav Koštunica

Bivšeg premijera i lidera Demokratske stranke Srbije u kupovini su uhvatili tviteraši, a potom je fotografija postala viralna!

Koštunica je bio obučen sasvim ležerno, nosio je običnu zelenu pamučnu majicu i bio je u papučama.

Ove fotografije izazvale su brojne komentare. "Čovek je gospodin!" "Rodoljub, demokrata, častan čovek", samo su neki od komentara koji su ostavljeni ispod fotografija.

 

 

Podsetimo, Koštunica je i u vreme dok je bio na čelu države i Vlade bio poznat po skromnosti, a takav je očigledno ostao i kada je otišao iz politike.

Vojislav Koštunica se, podsetimo, iz javnosti povukao još 2014. godine i od tada se retko pojavljivao, nije davao izjave za medije niti je pohađao stranačke skupove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

14.08.2019 08:57

U svemu je propao kao mu*a kroz pocepane gaće.