Vučević o ulaganjima u Novi Sad: Nećemo dozvoliti da grad zaostaje, neka svi vide šta su uradili Tadić, Pajtić i Pavličić, a šta Vučić, Mirović i Vučević

Autor: Tanjug

Vesti

13.08.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da neće dozvoliti da grad kojim upravlja zaostaje, već želi da bude najjači i najbolje opremljen grad, po očekivanjima građana.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Miloš Vučević

- Moramo svim građanima da obezbedimo ravnopravne uslove za život, a za to su potrebne ogromne pare. U tome imamo veliki podsticaj od predsednika države Vučića i predsednice Vlade. U delu troškova će učestvovati i Grad, i tako možemo mnogo, mnogo brže rešavati probleme - rekao je prvi čovek grada Novog Sada.

Kako je naveo, novcem iz investicionog plana pre svega će se raditi sva prigradska naselja i delovi grada koji nemaju vodovodnu i kanalazacionu mrežu.

Drugo, taj projekat znači i izgradnju centralnog prečistača otpadnih voda.

Neka svi zaključe šta su uradili Tadić, Pajtić i Pavličić, a šta Vučić, Mirović i Vučević - kaže gradonačelnik Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading