SSP: Ko je državnim avionom putovao u tursko letovalište?!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

13.08.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da zahteva od nadležnih državnih organa da saopšte ko je i zašto avionom u vlasništvu Srbije putovao u tursko letovalište Antalija, 5. i 12. avgusta ove godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Podsetimo da je Vlada Srbije svoju flotu obogatila prošle godine kupovinom još jednog aviona, pored dva postojeća. Ta kupovina proglašena je za državnu tajnu, tako da građani nikada nisu saznali koliko je avion plaćen ni zašto je kupljen od brazilske kompanije, inače suvlasnika konzorcijuma koji je kupio beogradsku farmaceutsku kompaniju 'Galenika'", navodi se u saopštenju SSP.

Ta stranka je istakla da ukoliko su detalji nabavke letelica za Avio-službu Vlade "državna tajna", nikakva tajna ne sme da bude ko i zašto je jednim od državnih aviona putovao u to poznato tursko letovalište.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Glasinac

13.08.2019 10:48

Pa i ako je neko putovao, sigurno nije putovao na letovanje na jedan dan.

Vladimir

13.08.2019 11:19

Umislio Đilas da je bitan i da njemu neko treba da polaže račune.

Cica

13.08.2019 11:37

Za razliku od vas sve što se koristi, koristi se u svrhu poslovnog putovanja a ne ličnog uživanja.

Bojan

13.08.2019 15:09

To opozicija misli da ako su oni za vreme svoje vlasti državnu imovinu koristili za lične interese, da to radi i današnja vlast.