Marjanović: Grboviću nije mesto među odbornicima

Autor:

Vesti

12.08.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović osudio je danas pretnje koje je građanima koji podržavaju Aleksandra Vučića izrekao na Tviteru gradski odbornik iz PSG Pavle Grbović.

RepublikaFoto: Republika
Radoslav Marjanović

- Pavle Grbović je na žalost gradski odbornik, iako nasilnicima kakav je on ne treba da bude mesta u Skupštini - ocenio je Marjanović u saopštenju.

On je naveo da je Grbović juče preko svog naloga na Tviteru pozivao da se polome glave i rebra svima koji podržavaju Aleksandra Vučića. 

- Grbović je inače poznat kao ekstremista koji vređa na najprimitivniji način svoje političke protivnike nazivajući ih kretenima, imbecilima, a građane poziva da izvrše ”građansko hapšenje predsednika Republike - rekao je Marjanović i dodao da je "Grbović obična kukavica koji je hrabar samo kada sedi iza tastature i preti drugima". 

- Odbornici Srpske napredne stranke pozivaju ovog velikog heroja da se konačno pojavi na sednici Skupštine grada jer nijednom ove godine nije došao, ali redovno prima odborničku platu. Pa kada konačno odluči da radi svoj posao neka pokuša sam da nam polomi glave i rebra ili neka vrši građanska hapšenja kako preti. Neka se heroj ne krije iza tastature i neka ne huška druge ljude da obave ono što ova kukavica ne sme - poručio je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Gospodja Ministarka

12.08.2019 12:48

Niko nije prevario inteligenciju naroda. Grbovic se zalaze za anarhiju, ali narod voli red i mir.

Hana

12.08.2019 13:33

Jos jedan Boskic i Djilasovac...

aki

13.08.2019 05:24

@Hana - S kim si,takav si!

Aco

12.08.2019 14:59

Posle izbora nece vise biti tu.