I ŠTA ĆEMO SAD?! Raskrinkana masna laž opozicije: Ekskluzivno otkrivamo šta je prethodilo incidentu ispred Predsedništva!

Autor: Republika

Vesti

11.08.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pokušaji organizatora protesta "1 od 5 miliona" Srđana Markovića i njegovih nalogodavaca iz redova opozicije da ispolitizuju incident ispred Predsedništva Srbije i zarade političke poene prikazujući se kao žrtve navodne policijske torture - padaju u vodu!

RepublikaFoto: facebook.com/Djordje Gacanovic
Markvić učtivo zamoljen da odustane od huliganskog napada na Predsedništvo

Na internetu su se pojavile fotografije koje na ono što se dešavalo Predsedništva u subotu uveče, kada je policija morala da reaguje sprečavajući demonstrante da jurišaju na zgradu na Andrićevom vencu, bacaju potpuno novo svetlo.

 

 

Na ovim fotografijama, naime, vide se pripadnici obezbeđenja kako najpre prijateljski i ljubazno mole Markovića  da smiri tenziju i pozove učesnike protesta da ne preskaču i lome ogradu ispred Predsedništva. 

Kako su se Marković i njegova karamila inspirisana od vođa opozicije Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića oglušila o ove ljudske apele, usledile je, sasvim blaga i u zakonskim okvirima propisana upotreba sile od strane policije, što je zabeleženo na snimcima koje opozicija besomučno širi na društvenim mrežama pokušavajući da ućari još neki jeftini politički poen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Svetislav

11.08.2019 16:50

Opozicija ovim bahatim ponašanjem žele da dobiju još neki politički čin, ali sami su sebi učinili medveđu uslugu, jer su bili toliko neubedljivi, da su veoma brzo uhvaćeni u laži.

Stefan

11.08.2019 16:52

A ovaj što je pokazivao modrice, ubedjen sam da ih je sam sebi naneo.

tara

11.08.2019 17:25

Naovaj način se ne dobijaju politički poeni.Građani podržavaju rad i napredak drđave a ne njeno uništavanje.

Ivananina

11.08.2019 17:32

Opozicija je navikla da laze,preti i pravi bahanalije i to sa citavih nazovi 250 ljudi. Samo kod njih mogu da skupljaju jeftne poene. Ali od njih se nista pametno o ne moze ocekivati .