"Dokad će dosovci nekažnjeno da divljaju?! "

Autor: Tanjug

Vesti

11.08.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući jučerašnje pozive na nasilje na mitingu opozicije u centru Beograda upitao je dokle će se pripadnicima partija DOS-a omogućavati da se nekažnjeno služe nasiljem.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Aleksandar Vulin

- Da su navijači na nekom od naših stadiona pokušali da probiju ogradu i napadnu policiju, celokupna javnost bi osudila nasilje i tražila oštru reakciju države. Kada političarima vođeni huligani pokušaju da upadnu u zgradu Predsedništva, onda organi reda moraju da se pravdaju i objašnjavaju svoje postupke, a siledžije se prikazuju kao žrtve - izjavio je Vulin.

On ocenjuje i da je pokazivanje mržnje prema Aleksandru Vučiću dovoljno opravdanje za medije i društvene mreže da opravdaju svako kršenje zakona i nasilje.

- Ko pokaže mržnju prema Vučiću sve mu je oprošteno i dozvoljeno. Pripadnost navijačkoj grupi ili klubu nikoga nije zaštitilo od zakona. Zašto pripadnost partijama DOS štiti njihove članove od zakona i dokle će im omogućavati da se nekažnjeno služe nasiljem? - upitao je Vulin, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading