Đilasovi pijani huligani pokušali da upadnu u Predsedništvo! Vesić: Incidentima pokušava da skrene pažnju na svoj propali projekat

Autor:

Vesti

10.08.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika i gradski menadžer Goran Vesić osudio je novo nasilje koje je večeras Dragan Đilas organizovao ispred Predsedništva Republike Srbije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

 Naime, oko stotinak njegovih pristalica, većina u alkoholisanom stanju, večeras su pokušali da upadnu u Predsedništvo.

- U ime Grada Beograda najoštrije osuđujem novo nasilje koje je večeras Dragan Đilas organizovao ispred Predsedništva Republike Srbije.

Dragan Đilas verovatno misli da ga činjenica da je na odmoru vam zemlje abolira od odgovornosti za novi nered koji je stotinak njegovih pristalica večeras napravilo ispred Predsedništva Republike Srbije.

Posle uništavanja gradske imovine, zaustavljanja radova zbog čega je grad već platio štetu u iznosu od više miliona dinara, napada na komunalne radnike i komunalne milicionere i uništavanja Terazijskog tunela, Đilasovi huligani, od kojih mnogi u alkoholisanom stanju, pokušali su večeras da upadnu u Predsedništvo Srbije.

 

 

Pošto su protesti, u koje je uložio milione - propali, očigledno je da Đilasu trebaju incidenti kako bi pokušao da skrene pažnju na svoj propali projekat.

Sada se jasno da Đilasu nisu važni bilo kakvi izborni uslovi jer njega izbori ne interesuju. Đilasova jedina želja je da se po svaku cenu na silu dočepa vlasti.

Pokušao je pre nekoliko meseci upadom u RTS, večeras napadom na Predsedništvo i jasno je da neće odustati od namere da se nasiljem dočepa vlasti u Srbiji - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Mitic

10.08.2019 21:10

Svaki protest zavrsi se manjim ili vecim incidentom, to je postala svakodnevnica, to ne smemo tolerisati, ako prave protestne setje neka budu bez ispada.

Rodja

10.08.2019 21:16

Ne znam cemu nasilje,da li im takva uputstva daju njihovi takozvani "lideri" dok su oni na odmoru..Ovo nema smisla.

Marija

10.08.2019 21:20

Oni drugo i neznaju incidente da bi skrenuli paznju a oni su svakim danom sve slabiji.

Dejan

10.08.2019 21:47

Skupio Đilas klošare koji bi za flašu piva uradili sve.