Ispovest generala Perišića: Istina o "Oluji" i Srebrenici

Autor:

Vesti

09.08.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajina se nije mogla odbraniti iz mnogo razloga, ali tri su bila najvažnija, tvrdi general Momčilo Perišić, tadašnji načelnik Generalštaba Jugoslovenske narodne armije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Na šta su upozoravali Slobodana Miloševića godinu dana pre hrvatske agresije, ali on u to nije verovao? Šta kaže Momčilo Perišić, ko je omogućio Hrvatima da pobiju i proteraju Srbe?

Koja su tri razloga zbog kojih je pala Republika Srpska Krajina? Sa kojim hrvatskim neprijateljem je sarađivao Slobodan Milošević? Zašto "Oluja" nije bila sprečena?

Šta je prava istina o Srebrenici? Ko je širio priču po Krajini da su Srbi ostavljeni na cedilu?

Odgovore na ova, kao i mnoga druga, pitanja, čitajte u vikend izdanju Srpskog telegrafa za 10. i 11. avgust, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

09.08.2019 22:50

Izdaja je postojala,jer u Knin se moglo ući samo kotlinom sa bosanske strane.Neko treba da se pozabavi sa tim i da se iznese narodu da javnost Srbije zna,a i da neko odgovara.