(FOTO) Udala se Milica Zavetnica!

Autor: alo.rs

Vesti

11.09.2017

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Đurđević, članica Predsedništva i portparolka Pokreta „Zavetnici“, u nedelju se na večnu ljubav zaklela svom dugogodišnjem partneru i predsedniku tog pokreta Stefanu Stamenkovskom.

RepublikaFoto: facebook.com/Milica Đurđević
Stala na ludi kamen: Milica Đurđević sa suprugom

Mladence je u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu venčao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, nakon čega je uprilično veselje u restoranu, prenosi "Alo!".

Najlepša i jedna od najmlađih političarki u Srbiji imala je pravu tradicionalnu srpsku svadbu, pa je čak i ruzmarin kojim su kićeni mnogobrojni svatovi bio u bojama srpske zastave.

Jabuka pogođena iz prve

Mlada je, uz muziku, izvedena iz porodične kuće u Kaluđerici u prisustvu više stotina svatova. Mladoženja Stefan je po Milicu stigao u dugoj koloni vozila. Kapija porodične kuće Đurđević mu je otvorena tek kada je pogodio jabuku, a pogodio je iz prve.

Naša najlepša političarka je za ovaj dan odabrala belu čipkanu venčanicu, a nije se libila ni da zapeva, ali ni da zaigra u kolu. Mladoženja Stefan Stamenkovski je odabrao klasično crno odelo, belu košulju i crnu leptir-mašnu.

U svatovima je bio i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji je za sreću mladenaca otpevao pesmu „Ječam žela kosovka devojka”.

RepublikaFoto: facebook.com/Milica Đurđević
Milicu venčao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije

Svečani ručak je održan u jednom luksuznom restoranu u naselju Braće Jerković , a bilo je više od 500 zvanica. Veselje je trajalo do kasnu u noć, a za muziku je bila zadužena zvezda „Granda“ Biljana Sečivanović, koja je atmosferu dovela do usijanja.

Đuka se veselio sa suprugom

Među svatovima je bio veliki broj prijatelja Pokreta „Zavetnici” iz ruske ambasade, ali i iz Ambasade Sirije. Naravno, među gostima su bili i domaći političari, a jedan od njih bio je i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, koji je na svadbu došao u pratnji supruge.

Milica i Stefan su u skladnoj vezi već osam godina, a dugo se nije znalo da je njen partijski šef ujedno i njen dečko.

Buduća mlada se, kako tradicija nalaže, od devojačkih dana oprostila tako što je upriličila proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu u srcu Skadarlije.

Mica Zavetnica, kako je zovu, na proslavi je okupila najbliže prijateljice sa kojima se druži još od školskih dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading