Šok! Paravojska pored Vučićeve kuće

Autor:

Vesti

08.08.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paravojska Vučiću pod prozorom! Na samo kilometar od kuće predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima smešteno je sedište Spasilačkog centra Srbije, udruženja čiji članovi više liče na paravojnu formaciju, sa maskirnim kamionima, terenskim vozilima, skuterima, čamcima, sredstvima za komunikaciju i drugom opremom koju u sastavu imaju vojne jedinice.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Koji sumnjivi biznismen je na čelu pomenutog udruženja? Koliko članova ima ovaj Spasilački centar i za šta su sve opremljeni?

Na koju jedinicu podsećaju ovi spasioci? Šta je sve prikazano u njihovim reklamnim spotovima? Šta je za naš list rekao jedan od šefova ovog centra?

Gde oni posluju? Kako je pomenuti biznismen reagovao na naša pitanja? Šta kaže stručnjak za bezbednost, zašto nije bezbedno da se blizu predsednikove kuće nalaze naoružane organizacije?

Odgovore na ova, kao i mnoga druga, pitanja, čitajte u Srpskom telegrafu za 9. avgust, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
NAta

08.08.2019 19:32

Policija ovo treba da sankcioniše.

Mija

08.08.2019 19:54

Mislim da policija mora detaljno sve da istrazi.

Aleksandar

08.08.2019 20:48

Taki nesto mora da se spreci.

Tresimesi1

08.08.2019 21:18

Sve je to u domenu spekulacija,a mislim da predsednik sve to zna,a opet ne reaguje.Zašto?Zato što po proceni verovatno opasnost ili neki drugi faktor ne postoji.