(VIDEO) TRGOVINA LJUDIMA UNOSAN BIZNIS? Tači na letovanju od bezobraznih 56.000 evra!

Autor: Republika

Vesti

08.08.2019

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trenutno se odmara u Bodrumu u Turskoj, u jednom od najekskluzivnijih hotela u kome noćenje košta najmanje 5.600 evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP/youtube.com/DeinHotel
Foto: Ilustracija

Kako prenosi list, Tači letuje u tom hotelu sa porodicom, a kako bi sebi obezbedio privatnost iznajmio je privatnu vilu uz koju dobija najveći luksuz, za šta će za 10 noći morati da izdvoji najmanje 56.000 evra, čime je stekao VIP status.

Foto: youtube.com/DeinHotel
Ovako izgleda vila koja je predviđena za VIP goste (u kakvoj je i Tači)

To znači da na raspolaganju ima jednog batlera, jahte hotela i potrčka na plaži.

Deo plaže koji koristi je rezervisan samo za specijalne goste, a kako bi ugođaj bio što prijatniji, na plažu je dopremljen beli pesak sa Maldiva!

Podsećanja radi, Tači je već bio na udaru javnosti zbog raskalašnog života njegovog sina Endrita Tačija. On se na društvenim mrežama redovno hvali skupocenim putovanjima i proizvodima što je iritiralo pojedince, pa su širom Prištine postavljeni bilbordi na kojima je napravljeno poređenje između života Tačija mlađeg i dece koja prilično teško žive u južnoj srpskoj pokrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading