SNP o najavljenom bojkotu opozicije: Narod će odgovoriti velikom izlaznošću!

Autor: Tanjug

Vesti

06.08.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska narodna partija smatra neprihvatljivim pokušaj delova opozicije da svakodnevno stvore utisak o našem društvu kao nedemokratskom, u kojem se ne poštuju osnovna ljudska prava i zakoni, te da na najvažniji dan demokratije, izborni dan, građani neće biti slobodni da odluče ko će da ih predstavlja i vodi.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Lider SNP Nenad Popović

- Slanje takve poruke i slike o svojoj državi, uz ucene i najavu bojkota, kao i mogućeg ometanja izbornog procesa, daju dodatni podsetrek onima spolja koji svakodnevno vrše pritisak na Srbiju po nizu najvažnijih državnih pitanja da u ovoj atmosferi podeljenog društva o najvažnijim nacionalnim temama nastave još jače sa pritiscima - smatraju u SNP.

Poručuju da nikada nije bilo važnije da svi politički akteri u državi pošalju poruku da je Srbija slobodna i nezavisna zemlja i da neće podleći nikakvim pritiscima, ''jer smo svi okupljeni oko najvažnijih državnih pitanja, da Srbija ima svoj demokratski Ustav, i da će čvrsto braniti svoje Kosovo i interese svoga naroda u regionu''.

U SNP kažu da je apsurdno što deo opozicije kritikuje izborne zakone koji su doneti dok su oni bili vlast i o kojima su tada govorili kao o najervopskijim, a danas, primećuju, svim silama i u zemlji i u inostranstvu osporavaju njihovu demokratičnost.

- Ovakvu nedoslednost samo zbog toga što nisu vlast, naš narod je prepoznao i sasvim sigúrno, zbog svih pritisaka kojima je izložen, odgovoriće na njihov poziv na bojkot, ako ga uopšte bude, velikom izlaznošću na narednim izborima'' - uvereni su u SNP. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dusan

06.08.2019 19:05

- Da, da, narocito ce tvoji glasaci da izadju u "velikom broju" - kao i do sada. - Gomila vas (Vulin, SDSS, SPO,...) se godinama slepuje uz SNS samo radi golog ostanka u Skupstini ili u Vladi.