IŽIVLJAVANJE KOSOVSKIH SPECIJALACA: U kući srpskog odbornika tražili divlje svinje?!

Autor: agencije

Vesti

06.08.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna kosovska policija završila je oko 11 sati pretres u selu Korminjane, u kući odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića zbog divljih svinja.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Pretres je trajao puna tri časa i policajci su tek oko 11 časova napustili moje imanje - izjavio je za RTV Puls Ivan Ristić.

Po njegovim rečima, u utorak oko osam sati pojavila se grupa kosovskih specijalnih policajaca koja je na njegovom imanju tražila divlje svinje.

Ristić, koji je član lokalnog lovačkog udruženja, odveo ih je u gater udaljen 200 metara od njegove kuće gde se svinje nalaze.

- Jedna od divljih svinja je suprasna i namera mi je da prasiće kasnije pustim u šumu, odnosno lovište - rekao je Ristić.

Foto: Tanjug/AP

Na njegovo pitanje policiji, zašto su, posle obilaska gatera pretresali i njegovu porodičnu kuću, Ristić je kazao da nije dobio nikakav odgovor, ali da misli da su tražili oružje koje on, kako tvrdi, i ne poseduje.

Policija je nakon pretresa napustila Korminjane, ali je i najavila da će se nakon dva časa vratiti i preduzeti dalje mere koje Ristiću nisu predočene.

Kako je Puls jutros javio, o toj intervenciji specijalne kosovske policije koja je u nadležnosti centralnih institucija u Prištini, nije obaveštena regionalna policija u Gnjilanu, niti lokalna u opštini Ranilug.

RTV Puls iz Šilova javio je u utorak da je specijalna kosovska policija od jutarnjih sati u selu Korminjane pretresala kuću odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading