Vukadinović brutalno spustio opoziciju! Gde ste na godišnjici "Oluje"

Autor: Republika

Vesti

06.08.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Đorđe Vukadinović kritikovao je svoje opozicione saborce zbog toga što se nisu udostojili da prisustvuju obeležavanju godišnjice "Oluje", uprkos tome što je to zvanična državna manifestacija.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Đorđe Vukadinović

Vukadinović je kritiku uputio putem Tvitera, pored koje je i dodao da zna, kako je napisao, da će to izazvati veliki broj negativnih komentara, samo zato što je on jedini opozicionar koji je prisustvovao godišnjici "Oluje".

- Ne ulazim da li je greška u meni ili njima. Ali, juče sam bio jedini opozicionar na obeležavanju godišnjice "Oluje". Ne znam zašto mislim da će ovo izazvati više kritičkih nego pozitivnih komentara na tviteru. Ali to je zvanična državna manifestacija i zašto je prepuštati SNS-u? Veoma mnogo ljudi. Neki su došli spontano, neki (mnogi) organizovano, u režiji vlasti. Tokom Vučićevog govora grupica iz prvih redova najmanje 6-7 puta pokušala da "zapali" masu skandiranjem "A-co, Srbine". I niko, ali doslovno NIKO od 10 hiljada prisutnih im se nije pridružio - napisao je Vukadinović na Tviteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Marko

06.08.2019 07:39

Opozicija je odavno pokazala šta misli o stradanju svoga naroda. Jadno.

Milos

06.08.2019 07:40

Opoziciju ne zanima stradanje srpskog naroda, nju zanimaju samo fotelje i pare.

Jovan

06.08.2019 07:43

Ne misle oni o stradanju svog naroda, već o punjenju svojih džepova!

Rada

06.08.2019 07:45

Takvi su odavno prodali sve sto je sveto kako bi sebe obogatili.