Bojkot ili izlazak na izbore: Deo opozicije zaseda na Starom gradu

Autor: Tanjug

Vesti

05.08.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opštini Stari grad danas posle podne održava se sastanak dela opozicije, čija je tema, kako je rekao Janko Veselinović iz Saveza za Srbiju, realizacija Sporazuma sa narodom i dogovor o izbornim uslovima.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Sastanak opozicije u 

Na sastanak su došli predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas, lider Dveri Boško Obradović, predsednik DS Zoran Lutovac, Konstantin Samofalov iz SDS, gradonačelnik Šapca i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i osnivac Z ZS Dušan Petrović, predstavnici DSS-a.

Takođe, na razgovor su stigli i Janko Veselinović iz Saveza za Srbiju, predstavnici PSG-a, Lokalnog fronta i "Ne davimo Beograd", Aris Movsesijan iz Nove stranke, Hana Adrović iz Dosta je bilo, kao i Vladimir Ðurić iz Stranke moderne Srbije i samostalni poslanik Jovan Jovanović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Sve njih je dočekivao je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

Današnji sastanak dela opozicije održava se nedelju dana nakon razgovora predstavnika vlasti i dela opozicije na FPN-u o izbornim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading