"Nije tačno da je Đorđe Grđić konzumirao nelegalne supstance u Domu zdravlja"

Autor:

Vesti

05.08.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom teksta objavljenog 5. jula na 2019. godine na portalu Republika pod naslovom: "Ekskluzivna fotografija: Pogledajte uhapšenog šmrkača iz Doma zdravlja na Vračaru", u našu redakciju je stigao odgovor na informacije, koji vam u celosti prenosimo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

"Nije tačno da je Grđić Đorđe navedenog dana konzumirao bilo kakve nelegalne supstance izuzev lekova koji su mu prepisani i koje uzima na recept. Snimljen je mimo svog znanja i odobrenja i predstavljen kao problematična ličnost a zatim je u tekstovima pisanim na osnovu protivravno nastalog snimka dodatno oklevetan i predstavljen u negativnom svetlu, čime su gruo prekršena njegova ljudska prava.

Nakon privođenja od strane policije (do privođenja je došlo isključivo zbog medijske hajke), pušten je u najkraćem roku i protiv njega nije pokrenut nikakav postupak.

Radi delimičnog skidanja ljage sa svog imena i časti biće podnete tužbe protiv svih medija koji su objavili lične podatke i fotografije i snimke Đorđa Grđića i o istom pisali senzacionalistički, služeći se neproverenim podacima."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

05.08.2019 16:27

Pošteno?