Nema ORALNOG SEKSA bez zasedanja! Sergej pozvao ORGANE svoje stranke da odluče u vezi njegovog zadovoljavanja

Autor: Republika

Vesti

05.08.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propali glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, preko društvene mreže Tviter dobio je nepristojnu ponudu, na koju kako je napisao, ne može da odgovori bez zasedanja organe njegove stranke.

RepublikaFoto: youtube.com/agencija JUGpress
Sergej Trifunović

Na tvit jedne korisnice koje je napisala - ljubila bih ti ku*ac Sergej - Trifunović je odgovorio - da sam samo glumac, znao bih kako bih odgovorio na ovo. S obzirom da sam ušao u politiku, bez zasedanja predsedništva, potom glavnog odbora te naposletku izvršnog, kao i konsultacija sa PR timom, ne mogu ništa.

Foto: twitter.com/printscreen
Ništa od poljupca dok stranka ne odluči

Opozicioni lideri u svom pokušaju da preuzmu vlast, a uz mizernu podršku izmanipulisane šačice ljudi, spuštaju se toliko nisko da njihovi postupci prevazilaze granice dobrog ukusa.

Tragikomično je to, da "političari" poput Trifunovića, Đilasa, Jeremića i Obradovića i pored velikog broja ovakvih vulgarnih ispada i ekscesa sebe i dalje nazivaju elitom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džoni

06.08.2019 22:06

Legenda! Kralj.