Đorđe Vukadinović u jednoj rečenici postavio Boška Obradovića na mesto: Junačio si se bez pokrića i naneo veliku štetu opoziciji!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je opozicija u velikim problemima i da njeni lideri zbog konstantnog iznošenja lažnih obećanja gube podršku čak i od najbližih saradnika , poznat je scenario poslednjih nekoliko meseci. U tome, naravno, prednjači Boško Obradović koji često izjavljuje potpuno neverovatne stvari, gazi ono u šta se do juče kleo i brzo zaboravlja!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Đorđe Vukadinović

Nakon njegove poslednje izjave oglasio se Đorđe Vukadinović koji ga je postavio na mesto.

Vukadinović je izneo svoj stav da je bojkot izbora od strane opozicije nešto što je njemu nejasno, a onda je Obradović poludeo i počeo da piše kako on smara i kako je dosadan, što je očekivano od nekoga ko nije spreman ni na kakvu vrstu dijaloga i razmene mišljenja.

Međutim, Vukadinovića je to isprovociralo, pa je u četiri stavke sravnio Obradovića sa zemljom i objasnio mu mnogo toga o njegovom nastupu i ponašanju. 

Uostalo, pročitajte samo njihovu raspravu, pa procenite sami...

Prvo je Obradović izneo svoj stav.

 

A onda je usledio brutalan odgovor Vukadinovića!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading