Otkrivamo zašto Makron nije doveo Brižit u Srbiju! Razlog će vas iznenaditi

Autor: zena.blic.rs

Vesti

03.08.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako donose pojedini francuski mediji, prva dama Bridžit Makron, koja je od svog supruga, francuskog predsednika Emanuela Makrona starija 25 godina, nedavno je u najvećoj tajnosti posetila privatnu kliniku u Parizu, gde se podvrgla estetskim zahvatima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emanuel i Brižit Makron

Poslednji put u javnosti je viđena sredinom prošlog meseca, kada je u pratnji supruga, francuskog predsednika Emanuela Makrona bila na tradicionalnoj vojnoj paradi u Parizu u sklopu obeležavanja "Dana pada Bastilje".

Samo dva dana nakon parade, Bridžit Makron stigla je u privatnu kliniku "American Hospital of Paris", gde je imala zakazane konsultacije sa lekarima da bi dan kasnije, prema pisanju francuskih medija, već bila na operacijskom stolu.

Operacija navodno je trajala čak tri sata, ali se ne zna o kojoj proceduri je reč. Nagađa se da se podvrgnula nekom od zahvata pomlađivanja, verovatno kako javnost ne bi više toliko pažnje posvećivala prevelikoj razlici u godinama između nje i supruga.

Inače, upravo ta pariska privatna klinika odavno je poznata među bogatima i slavnima koji svoje telo i lice s punim poverenjem prepuštaju najvećim stručnjacima.

"Operacija je prošla bez ikakvih problema, a učiteljica u penziji napustila je kliniku iste večeri", piše u francuskoj štampi, koja otkriva i kako je nakon zahvata Bridžit Makron provela dva dana u Lanterni, službenoj rezidenciji u Versaju i da je ovo razlog zašto nije bila sa suprugom u posetiji Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

10.08.2019 13:54

Očekivao je Lepu Lukić, eto zato!