Rada Trajković, Boškova i Đilasova perjanica uzvratila ruskom ambasadoru: Ušli ste pre OVK u Prištinu i niste nas branili!

Autor:

Vesti

03.08.2019

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti oko nedavnih izjava Rade Trajković u vezi sa Rusima nikako se ne stištavaju. Novi ambasador Ruske Federacije Aleksandr Bocan-Harčenko ponovo je reagovao na njene izjave na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković/Aleksandr Bocan Harčenko

 

 

 

 

Izgleda da "majka, lekar i borac za multietičnost Kosova i Metohije" kako sebe naziva na Tviteru nikako da se dogovori sa samom sobom ko je kriv za proterivanje Srba sa Kosova i Metohije što ju je ambasador na kraju lepo i pitao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Nikola

03.08.2019 07:28

Rusija tada nije mogla mnogo da nam pomogne jer se i sama suočavala sa ogromnim problemima koje su prouzrokovali oni koje Trajković podržava i koji sve više vrše pritisak na Srbiju da prizna Kosovo.

glisa

03.08.2019 07:32

Gospodja Rada je samo je marioneta opozicije radi kako joj oni kazu, otkacice oni nju samo da dobiju sta im je potrebno, ovakav govornik im treba.

Boki

03.08.2019 07:38

Jel ova žena svesna šta govori?

Marko

03.08.2019 07:43

Ne trebaju nama drugi neprijatelji, kad imamo ovakve poput Trajkovićeve.