Obaveštajne strukture povećale interesovanje za Vučićevu decu?! Vreme je da se žestoko reaguje!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.08.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Nebojša Stefanović

- Borimo se da nijedno dete u Srbiji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere, a ne daj Bože da im se učini neko zlo - poručio je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara.

Kako kaže, i deca predsednika Srbije imaju pravo da zadovoljno, srećno i normalno žive i da im niko ne preti i ne ugrožava njihovu bezbednost.

- Nadležne službe će raditi sve što mogu da spreče da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost ili da smatra da je dozvoljeno da se obračunavaju sa bilo kojim detetom u našoj zemlji. Hoću da svi znaju u Srbiji da posebnu pažnju posvećujemo deci i njihovoj bezbednosti u školama i u saobraćaju i na internetu... A, što se tiče dece predsednika vodićemo računa da niko ne pomisli da ugrozi njihovu bezbednost ili da na bilo koji način vrši opservaciju njihovog svakodnevnog života, jer se radi o deci - naglasio je ministar.

Stefanović je tim osobama poručio da se "manu tih aktivnosti i da će državni aparat umeti na to da odgovori".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
srdjan

02.08.2019 08:39

Sramno je što zbog nezadovoljstva politike stradaju nedužna deca.

Sasa

02.08.2019 08:41

Niko ne sme ni da pomisli da napadne porodicu predsednika

sasa

02.08.2019 08:48

@Sasa - Profesionalizam u obezbedjenju Vucica i njegove porodice mora biti veci

Vesna

02.08.2019 08:43

Ovo je za urgentnu intervencju !