SNS: Ðilas i ostali ne vide dijalog kao simbol demokratije

Autor: Tanjug

Vesti

01.08.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu ocenio je danas da je za Ðilasovo Udruženje "1 od 5 miliona" oličenje demokratije očigledno nasilno upadanje u zgradu Javnog servisa, zastrašivanje novinara i vitlanje motornom testerom, a ne dijalog.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

- Izmanipulisani pojedinci od strane Ðilasa, Jeremića i Boška Obradovića ne vide dijalog kao simbol demokratije, već su im vrhunska demokratija njihovo nasilje, pretnje silovanjem ćerci predsednika Vučića, pozivima na vešanje i ubistvo predsednika i njegovog sina - navedeno je u saopštenju.

Paradoksalno je, napominje se, da o pravima građana i novinarskom izveštavanju govore oni koji novinarima odgovaraju sa "zini da ti kažem", prebijaju građane u Beogradu jer im postave pitanje, kao što je Ðilas radio, ili psuju majku studentima koji se drznu da Ðilasu u lice kažu da je Srbiju, Beograd i sve građane opljačkao.


- Da ih ne podsećamo da je u vreme vlasti njihovog demokratičnog Ðilasa na ulicama Beograda tokom protesta ubijen Ranko Panić, samo zato je imao drugačije političko mišljenje - kaže se u saopštenju.

Gradski odbor Beograd SNS poručio je "Ðilasovim jurišnicima" da su upravo suprotno - njihovi protesti, iako znamo da to nije bio Ðilasov cilj - pokazali da u Srbiji postoji demokratija. 

- Da ih podsetimo, da ih u Srbiji niko nije rasterivao suzavcem i pendrecima sa protesta, kao što bi im se to desilo u nekim drugim zemljama. Iznose svoje mišljenje potpuno slobodno, kako sami priznaju već osam meseci, a za to što ono ne nailazi na podršku građana krivca moraju tražiti jedino među samima sobom - kaže se u saopštenju.

Ipak, saglasni smo u jednom - parlament je mesto za dijalog, ali tu istu instituciju Ðilas, Jeremić, Obradović i ostala klika ne posećuje, osim kad svrate da uredno uzmu novac građana za posao koji ne rade, naveo je Gradski odbor Beograd SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Kosta

01.08.2019 13:30

Djilasu smeta sto je Vucic podigao i preporodio Srbiju.

Aleksandar

01.08.2019 13:36

Oni dijalog sa vlascu vide kao slabost vlasti,skroz pogresno.

Aco

01.08.2019 13:37

Djilas ima skroz pogresnu viziju demokratije.

Rada

01.08.2019 13:48

Koga još briga šta Đilas vidi, misli i ostalo.