Opozicija nema obraza! Prekršili dogovor sa sastanka na FPN

Autor:

Vesti

30.07.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu u toku je sastanak na kojem, kako tvrdi N1, predstavnici vlasti i opozicije razgovaraju o pripremi za dijalog o izbornim uslovima. Iako je opozicija stalno tražila dogovor o izbornim uslovima, ovaj sastanak nije mogao da prođe bez kršenja pravila od strane Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vladimir Đukanović

Na društvenoj mreži Tviter oglasio se Vladimir Đukanović koji je izneo uslove koji su dogovoreni kako bi se održao sastanak. Ti uslovi su podrazumevali da mediji ne prisustvuju sastanku vlasti i opozicije pri čemu je Savez za Srbiju prekršio ovo pravilo i pozvao televiziju N1.

- Na predlog Fonda za otvoreno društvo, uz pravilo koje je moderator definisao da nema medija, pristali smo da dodjemo na skup na kome bi govorili o izborima. Gospoda iz @SavezZaSRB su namerno pozvali N1 i time prekršili pravilo moderatora. Jadno i bedno! - napisao je Đukanović.

 

 

Zatim je u sledećem tvitu Đukanović predstavio i ciljeve sastanaka. on je napisao:

- Elem, skup je bio zamišljen kao prezentacija Cesida i Crte o izbornom zakonodavstvu. Nikakvi pregovori i slične besmislice. Ipak, očito je da su gospoda iz SzS imali za cilj da politizuju skup i mimo pravila moderatora skupa pozvali su medije.

 

 

Podsećamo da opozicija već nekoliko meseci traži sastanak sa predstavnicima vlasti kako bi dogovorili izborne uslove. Međutim, izgleda da i kada im se izađe u susret, opozicija to ne ceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
ceca

30.07.2019 12:23

Opozicija pokazala svoje pravo lice.

ceca

30.07.2019 12:25

Pravila sastanka prekršena od strane SzS.

Milos

30.07.2019 12:35

I onda očekuju podršku naroda.

Aleksandar

30.07.2019 12:38

Kad su pre stigli da ga prekrse.