Zatvoreni sastanak vlasti i opozicije

Autor: Tanjug

Vesti

30.07.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu u toku je sastanak na kojem, kako tvrdi N1, predstavnici vlasti i opozicije razgovaraju o pripremi za dijalog o izbornim uslovima.

Foto: wikimedia.org/Sajmonara at Serbian Wikipedia

Prema N1, sastanku prisustvuju ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kao i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić.

Takođe, sastanku prisustvuju i predstavnici civilnog sektora - predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht i Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo koji, kako saznajemo, moderira okrugli sto. Prisutan je i Bojan Klačar iz CeSID-a.


Dekan FPN-a Dragan Simić, koji je bio jedan od uvodničara na skupu, izjavio za N1 da je do sastanka došlo na inicijativu Fonda za otvoreno društvo i da je time otvoren dijalog o izbornim uslovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Gospodja Ministarka

30.07.2019 10:17

Bilo je krajnje vreme! Videcemo sta ce biti.

Daca

30.07.2019 10:41

Bice to zanimljiv sastanak ..

Juca

30.07.2019 10:59

I da opozicija izadje na izbore, uzalud im je, jer ih narod nece, pa nece.

Okac

30.07.2019 11:00

Od opozicije ne možemo ništa dobro očekivati.