UDAR NA MEDIJE KOJI OBJAVLJUJU ISTINU: Jeremić pretio novinarima Srpskog telegrafa!

Autor:

Vesti

29.07.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić na Tviteru je pozvao na linč novinara Srpskog telegrafa povodom dokumenta koji smo objavili, a koji svedoče o tome kako je 2005. od Rusa tražio da ne stavljaju veto na kosovsku nezavisnost u SB UN.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

- Naravno da ću tužiti @Srpski_Telegraf zbog ove besmislene laži i naravno da ću tu tužbu dobiti - kao i svaku do sada. Ali prava, drakonska kazna, će ih sve stići nakon pada ovog naopakog režima, kada se bude sudilo ne samo za uvrede - napisao je Jeremić.

Na ovu objavu reagovao je urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević.

JOVANOV O UČINKU JEREMIĆEVE POLITIKE: Vuk je*ao majku Srbiji

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov u izjavi za Srpski telegraf kaže da je ovaj dokument koji je naš list objavio još jedan dokaz da Vuk Jeremić nije nikakav ni patriota ni rodoljub, već čovek koji je najdirektnije radio protiv interesa Srbije na Kosovu i Metohiji.

- Biće da je sam Jeremić svoju politiku najbolje opisao rečima da je "je*ao majku Srbiji", ali bi ovim poslednjim informacijama zaista moralo da se pozabavi tužilaštvo, pošto je delovao direktno na štetu države i državnih interesa. On je tražio od Rusa da ne stavljaju veto na glasanje u UN oko Kosova, on je preko noći menjao tekst rezolucije u GS UN, Rusiji i Kini iza leđa, a na štetu Srbije, on je postavio ono idiotsko pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, pa je odlučeno na štetu Srbije! Samo, sada je jasno da svi ti porazi koje je Srbija doživljavala dok je on bio na vlasti nisu bili slučajni i nisu plod njegove nesposobnosti, koja nije sporna, već namere. A u Srbiji i od građana Srbije će za ovo što je radio dobiti samo prezir - poručuje Jovanov.

NA OVA PITANJA JEREMIĆ DUGUJE ODGOVORE

1. Zašto ga Tači i Haradinaj navode kao nekog ko je zaslužan za kosovsku nezavisnost ako ništa nije uredio protiv srpskih nacionalnih interesa dok je bio na vlasti?

2. Zašto je postavio katastrofalno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde?

3. Zašto je podržao postavljanje granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku?

4. Zašto je podržao prebacivanje pregovora iz UN u EU?

5. Zašto je na KiM doveo Euleks i razvlastio Kfor i uveo predstavnika samoproglašene države Kosovo u UN?

- Evo kako se otvoreno preti medijima: 1) Neće nam suditi samo za pisanje. Već nas čeka "drakonska kazna"?! 2) Zna unapred da će tužbe protiv nas dobiti (i ne čudi kad su kroz reformu sudstva postavili skoro sve svoje sudije) - napisao je Lađević na Tviteru nakon čega se Jeremić nije više oglašavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Vesna

29.07.2019 07:10

Nešto se ne sećam da i jednu tužbu Jeremić podneo, a još manje i dobio.... A da malo mi njega tužimo, pa da vidi kako se dobija sud....!

Jovica

29.07.2019 07:15

Jeremic i Djilas zele da nametnu isti medijski mrak kao kad su bili vlast.

sasa

29.07.2019 07:21

Sta drugo ocekivati od Jeremica i kompanjona.Boli ih istina.Ocigledno ne mogu da prihvate istu.Narod ih ne zeli

Stršljen

29.07.2019 07:38

Pošto im izgleda vlast ne može ništa,sem priča i osuda,najbolje je da u skupštini uvedete zakon pravda za Jeremića,Đilasa,Obradovića i ostale,da ih ne maltretirate dok oni vas izgleda vuku za nos.Ovo već dugo traje,pa šta običan narod da pomisli.