Marjanović: Dok SNS razvija grad, SzS širi mržnju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.07.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović ukazao je danas na razliku između politike SzS koja se, kako kaže, svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada, i odgovorne politike SNS koja razvija i gradi Beograd.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

Upravo pešačka zona u ulici Kralja Petra, gde je zasađeno novih 100 stabala, jeste primer kako se Beograd razvija i sređuje, rekao je Marjanović obraćajući se građanima u toj ulici. On je podsetio da je nedelja za nama pokazala namere Ðilasa, Jeremića, Boška Obradovića i ostale klike iz SzS-a, koji su svesni da se redovni izbori približavaju, a da oni nemaju ni plan, ni program, ni politiku. 

- Mržnja koju svakodnevno ispoljavaju Ðilas, Jeremić i Obradović, dovodi do toga da njihove pristalice prete i vređaju predsednika Vučića i pozivaju na ubistvo i silovanje njegove dece. Smatram da je dobra poruka poslata hapšenjem osobe koja je takve morbidnosti napisala. Moramo da vratimo normalan dijalog u politiku - smatra Marjanović. Takođe, Marjanović je apelovao da se prestane sa destruktivnom politikom, čupanjem saobraćajnih znakova, mržnjom i pretnjama, koju mesecima u nazad vode lideri SzS-a. - Podsetiću na Ðilasov i Obradovićev upad u RTS sa motornom testerom, na upad Bastaća u redakciju dnevnog lista “Alo”, i zato mislim da su izlivi mržnje njihovih pristalica samo posledica njihovog nasilja i svega što su mesecima radili - zaključio je Marjanović.

Marjanović je ukazao i da razlika između Ðilasa i njegovog predsednika Gradskog odbora Marka Bastaća ne postoji. Kao što je Ðilas grad zadužio za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio bogatstvo od 25 miliona evra i prihod svojim firmama od 500 miliona evra, tako je i Bastać, kkao je rekao, zadužio SRPC “Milan Gale Muškatirović” za preko 100 miliona dinara, te da je njihov jedini motiv da se dočepaju pune gradske kase.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stršljen

27.07.2019 14:43

Lepo nema šta,dosta je tu dala i "kolubara"a Lazarevcu asvalt za poneku ulicu.

Aba

27.07.2019 15:28

A šta ti jadniče imas zboriti kada i nemas radne knjižice.....pa jel misliš kao vučic da lajes ceo zivot.

Zara

27.07.2019 18:52

Oni samo to i znaju.