(VIDEO) Ovako Boško Obradović hvali N1 i "Al Džaziru", a do juče se kleo u Rusiju

Autor: Tanjug

Vesti

26.07.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, koji se do juče kleo u Rusiju, toliko je nahvalio ogranak američkog CNN u Srbiji, televiziju N1, da je sasvim jasno zašto se našao među zvanicama na nedavno održanom prijemu u američkoj ambasadi povodom Dana nezavisnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Naime, na snimku koji Republika.rs objavljuje može se čuti kako Obradović, gostujući na jednoj televiziji, ukratko objašnjava suštinu uređivačke politike N1, da bi potom nastavio sa hvalospevima ove američke televizije.

Na konstataciju novinara da je N1 ogranak CNN za koji postoji toliko dokaza da besramno laže o čemu god da izveštava, kao i na pitanje kako se našao na poziciji broj 1 kod kablovksog operatera SBB, Obradović odgovara.

 

- Vrlo jednostavno - tako što su kupili kablovski sistem. 

Dovoljno je dakle, samo "iskeširati" novac, a onda može da se radi šta se hoće i kako se hoće?

Uostalom i iz drugog dela pitanja i Obradovićevog odgovora jasno se da zaključiti da je Obradović sve samo ne rusofil kakvim voli da se predstavlja u javnosti.

Dok, naime, sa jedne strane voditelj instistira da je CNN toliko puta uhvaćen u laži i za to navodi primere - od navodno 250.000 pobijenih Muslimana i 200.000 silovanih Bošnjakinja, dotle Obradović tvrdi da oni rade "profesionalno i ozbiljno".

- Oni kada ulaze u nevladin sektor, ulaze u medije, u političke organizacije, u privredne subjekte... I praktično sa svih strana zaokružuju svoj uticaj - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Aco

26.07.2019 17:25

Prodana dusa jednom recuj.

sasa

26.07.2019 22:41

@Aco - Marioneta zapada

Saks

26.07.2019 18:24

Bosko Obradovic je neozbiljan politicar.

Niksa

26.07.2019 18:32

Boško Obradović je projekat CIA - e ,sledbenik ideologije Dimitrija Ljotića. Boškova želja je da komanduje streljačkim vodom gde bi uz zid bili poređani njegovi politički i ostali protivnici . Boškic u crnoj uniformi Ljoticevih dobrovoljaca sa puškom u ruci a sa druge strane svi građani Srbije koji Ljotićevog malog ne samo da ne podržavaju kao političara , već ne smatraju ni da je baš normalna osoba