Vučić: Još jedna fabrika štize u Pančevo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.07.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju u Pančevu, što je, kaže, fantastično iznenađenje za žitelje tog grada.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Pored ZF-a biće još jedna velika, fantastična fabrika. Uskoro ćemo potpisati ugovoro, a verujem da će pre marta sledeće godine krenuti radovi - rekao je Vučić za TV Prvu.

On je istakao da Pančevo ima svetlu budućnost, i da će, od grada sa mukama i problemima, postati jedan od najbogatijih gradova.

Dodao je da je novom investitoru, ne otkrivajući o kome je reč, ZF bio toliko privlačan je želeo da dođe blizu te velike nemačke kompanije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Luka

26.07.2019 08:16

Srbija je zahvaljujuci politici predsednika Vucica postala cenjena i postovana u celom svetu! Samim tim i otvaranje ovakvih fabrika ce biti sve vise.

Lela

26.07.2019 08:19

Pancevo se vraca na mapu industrijskih centara Srbije.....

Ana

26.07.2019 08:20

Stizu nam nove investicije!

Miki

26.07.2019 08:26

To je dobra vest , jer ce tako da se smanji linija apsolutnog siromastva, zbog toga sto ce mnogi naci uhlebljenje u toj fabrici.