Vučić o pretnjama sinu i ćerki: Čuo sam da je reč o psihopati, ali nije! Tu je reč o političkoj mržnji! Moja Milica je jaka, zna ona!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.07.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da iza pretnji njemu i njegovoj deci na tviteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje. Istakao je da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Vučić je gostujući na Prvoj rekao da nije reč o psihopati, već o dvoje ljudi koji se smenjuju u pisanju komentara, a koje prate predstavnici Ðilasove stranke i drugi iz opozicije.

- Pogledao sam rekord komenatara tako da nije reč o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vesti i da napredujemo - rekao je.

Dodaje i da je reč o ostrašćenim ljudima koji milse da imaju pravo i novinarima da drže pridike. Vučić kaže da nema oca kojeg ne bi pogodile pretnje smrći sinu ili silovanjem ćerke, kao što su i njega, ali ističe da je njegov posao da vodi zemlju. 

Kaže da je taj tvit izazvao ono sto je napisao zbog uspeha u Železari Smederevo, kojom se bavio na hiljade sastanaka. - To nije došlo preko noći. To je bila borba za koju sam mislio da je nemogucen da spasemo Železaru i 5.000 radnih mesta. Samo nam je trebalo 100 miliona evra da ugasimo železaru. Posle sve te borbe bio sam pomalo uzbuđen i ostavio poruku za nešto što je evidentn uspeh -.

Predsendik kaže da je država uspela da reši pitanje Železare i da je ponosno to saopštio. - Moj posao je da i dalje brinem o građanima i rešavma njihove probleme - dodao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Natasa

26.07.2019 07:35

Užas! Ovakvo ponašanje opozicije je za svaku osudu!

sasa

26.07.2019 09:24

@Natasa - Bedno i jadno.Opozicija je dno

Mile

26.07.2019 07:40

Ej ali zamisli kakvo dno treba da budes da zato sto nisi politicki istomisljenik nekome zadiras u pore porodice. Koje dno dna, strasno

Marko

26.07.2019 07:43

Samo poslednji ljudski šljam može da napada na nečiju decu.