Nemanja Stevanović o napadu na decu predsednika: Đilas, Obradović i Jeremić pozivaju na linč u maniru Hitlera, Geringa i Himlera

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U najboljem maniru Nacional-socijalizma, Hitlerove, Geringove i Himlerove stranke NSDP, Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić pozivaju na fizičku likvidaciju i silovanje dece Aleksandra Vučića, kaže državni sekretar MSP i član predsedništva SNS Nemanja Stevanović, komentarišući gnusne tvitove u kojima se iznose najstrašnije grozote protiv porodice šefa države.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nemanja Stevanović

- Plašim se da je ova monstrouznost samo početak onoga što čeka građane Srbije ako prvi lopov Srbije Đilas, prvi potrčko Boško i prvi klovn Srbije Jeremić dođu na vlast - navodi Stevanović i pojašnjava:

- Tada građane Srbije čeka neka varijanta "Noći dugih noževa" koja će trajati, ne jednu noć, već permanentno dugo, a Dragana Đilasa čeka ulazak na sam vrh Forbsove liste najbogatijih ljudi sveta - zaključio je Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading